RSS Feed

Kittens Fabiola FizzyforFriends geboren op 8 dec 2020

2

december 8, 2020 by fizzyforfriends

Vanmorgen zijn er 6 kittens geboren kleuren en geslachten kunnen we later bepalen. De vader is uiteraard onze Bigboots Prince Florian.

Naar aller waarschijnlijkheid zal de samenstelling als volgt zijn; 1 zwarte kater, 2 bleu tortie poesjes, 2 rode katers en 1 creme poesje.


2 comments »

  1. Irene Vos-Dirkx schreef:

    Goedemorgen, ik heb een paar vragen. Zo’n 10 jaar geleden hebben wij via jouw toen 2 Maine Corona gekocht. In die tijd maakte jij bij mij schoon in Smitshoek en zo kwam ik er achter dat jij een Cattery had. Tigo hebben we nog altijd een lieverd maar Mydi is helaas niet meer want zij is helaas op 5 jarige leeftijd plotseling overleden aan een hartstilstand. Dit bleek volgens de dierenarts een virus te zijn. Mydi was echt mijn kroelvriendinnetje ennik mis haar dan ook nog elke dag. Nu zag ik op je website dat er een nest is geboren op 8-12-2020. Dat is mijn verjaardagsdatum. Ik ben het afgelopen jaar 50 geworden. En vooral het crèmekleurig poesje vind ik superschattig. Kan je wat foto’s sturen van haar? En is deze nog beschikbaar

  2. Rolien schreef:

    Wij zijn opzoek naar een kitten. Begreep dat er nog 1 beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.