RSS Feed

Algemeen

0

Hallo,

Dit is maine coon cattery FizzyforFriends uit Heerjansdam en we zijn begonnen met onze cattery in 2009 en zijn door de kleinschaligheid een hobby cattery.

Onze cattery bestaat op het moment uit 7 maine coons en hierboven in de menubalk kan je de namen van deze terugvinden. Door erop te klikken krijg je enige informatie en foto’s te zien. Wij zijn lid van de N.L.K.V. kattenvereniging en staan ingeschreven onder de cattery ‘FizzyforFriends’. Ook wonen er bij ons twee calvier king charles spaniëls en een europesche korthaar kater welke op goede voet leven met onze coons.

 

In onze cattery word af en toe een nestje geboren en dit zal ongeveer 3 á 4 nestjes per jaar zijn met verschillende combinaties. De eerste paar weken leven moeder en kittens afgescheiden van de rest zodat zij alle rust kunnen krijgen met het zogen en opvoeden. Hierna vertrekken zowel moeder als kittens naar een grote bench in de woonkamer zodat ze de rest van de groep kunnen ontmoeten en kunnen socialiseren. De kitten worden hierdoor  sociaal en met veel liefde en aandacht opgevoed en grootgebracht, ook staat gezondheid bij ons hoog in de vaandel en bezoeken we regelmatig de dierenarts voor controle.

Het Ontstaan van de Cattery:

Door de aankoop van een kitten met moeder coon is het virus begonnen en als snel kwamen er meer coontjes. Door een bevriende cattery zijn we in contact gekomen met de N.L.K.V en hebben besloten om een formele cattery te stichten. De cattery naam is ontstaan in de vriendenkring welke bruisend (=fizzy) was en hierdoor is FizzyforFriends ontstaan. Ik hoop dat jullie veel plezier beleven op deze site en indien nodig neem gerust contact op;

+31 (0)78 677 2975
+31 (0)6 20495057
williepeterse@fizzyforfriends.nl
www.fizzyforfriends.nl

0 comments »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.